Wil jij een schitterende huid tijdens de feestdagen?

Het is gevoelsmatig nog maar net herfst, en dan begint ze alweer over de feestdagen… 😉 Maar december is dichterbij dan je denkt! Over 8 weken is het alweer kerst! En hoewel je misschien nog helemaal niet aan de kerst wilt denken en wilt genieten van de herfst, kun je nu alvast beginnen met het klaarmaken van je huid voor de feestdagen. Met onze tips straalt jouw huid dadelijk als een kerstster!

Plan je behandelingen nú in!

Hoewel het gevoelsmatig nog ver weg lijkt, is het kerst binnen no time! Boek nu alvast je behandelingen in zodat je verzekerd bent van een plekje! Boek eens een minikuur in van drie behandelingen, waaronder een peeling: je huid zal er zichtbaar van opknappen. Wist je dat wij een speciale Feestkuur op maat voor jou samen kunnen stellen? Wij bekijken je huidconditie en maken een mooie kuur op maat, incl. de juiste producten voor thuis.

Peelen

Nog niet aan de thuispeeling? Dan is dit hét moment om daarmee te beginnen! De enzymatic skin peeling is een supereffectieve en veilige peeling om thuis te gebruiken. Het verwijdert dode huidcellen waardoor je huid er frisser en gezonder uit gaat zien, de celdeling geactiveerd wordt, en je producten beter opgenomen kunnen worden. Start met twee à drie keer in de week (wij adviseren je graag wat voor jouw huid het beste is)

Doorbloeden

Een gezonde huid is een huid met een goede doorbloeding! Door de doorbloeding in je huid tijdelijk te activeren met een doorbloedingscrème zorg je ervoor dat je huid heel veel zuurstof en voedingsstoffen op kan nemen, en afvalstoffen af kan voeren. Start nu met het regelmatig doorbloeden van je huid. Meestal is twee keer per week voldoende, maar misschien heeft jouw huid een kickstart nodig van twee weken dagelijks gebruik. Wij informeren je hier graag over!

Hydrateren

Om je huid er mooier uit te laten zien is hydrateren een must. Gebruik het hydromask als kuurtje elke dag, gedurende een week, en zie hoe je huid opknapt! Uitproberen? Kom eens langs en neem plaats aan onze HuidBar. Hier kun je onder andere het hydromask testen.

Verstevigen

Natuurlijk wil jij er op je mooist uitzien tijdens de feestdagen. Gebruik daarom vanaf nu hannah 4YOUth. Dit is een verstevigend product dat je zowel op je gehele gezicht kunt gebruiken, onder je crème, maar ook plaatselijk in kunt zetten als oogcrème of specifiek op rimpels en lijntjes. Het geeft een direct verstrakkend effect én op de langere termijn werkt het verstevigend. Hier moet je het minimaal ongeveer 4 tot 8 weken voor gebruiken. Nu beginnen dus! 😉

Vergeet je decolleté niet!

Hoewel je decolleté nu waarschijnlijk lekker verstopt zit onder een dikke trui, straks in je feestoutfit wil je natuurlijk dat ie er net zo mooi uitziet als je gezicht. Begin daarom met het behandelen van de huid van je decolleté. Dit doe je door ook hier je huid mee te nemen tijdens je reiniging, peeling en doorbloeding én met de remoddeling cream. Dit is een verstevigende crème op basis van vitamine E en is ideaal voor de tere huid van het decolleté. Vaak is de huid hier wat gevoeliger en/of roder en de vitamine E verstevigd dit perfect! Je kunt deze crème ook dikker aanbrengen als masker voor een nóg intensiever effect. TIP: de remoddeling cream hebben we nu in de aanbieding: een pot van 200ml (normaal 45ml) voor 99,- Dit is een voordeel van zo’n 100,-!! Deze crème kun je ook als verstevigend oogmasker gebruiken!