Je hebt een huidverzorgingsroutine en je huid is in de tussentijd al flink opgeknapt. Tijd dus om wat tips en tricks toe te passen zodat je weer een stapje hoger kunt gaan in huidverzorging en huidverjonging.

Retinol

Een van de eerste producten die je toe kunt gaan voegen voor een level up is retinol, oftewel vitamine A. Retinol stimuleert de celdeling, remt pigmentatie en activeert de collageenaanmaak. Retinol is een perfect product om in de avond te gebruiken. Je kunt je avondroutine dan ook perfect aanpassen en retinol toevoegen. Wij adviseren je graag hoe je retinol, dat opgebouwd moet worden in gebruik, het beste inzet.

Nimni day cream

Ook overdag kun je aan de stevigheid van je huid werken en een level up gaan. Dat kan met de Nimni Day Cream. Deze bevat wel het collageen support complex dat ook in de retinolversie voor de nacht zit, maar geen retinol. Het is dus perfect om overdag je huid een extra boost te geven. Door de alpha lipon zuur wordt je huid ook nog eens beschermd tegen invloeden van het milieu, zoals vervuiling en fijnstof.

Vitamine C

Je crème of serum intensiever maken? Dat kan met het nieuwe vitamine C serum Firma Bright. Door 3-5 druppels toe te voegen aan je serum of dag/nachtcrème, zorg je voor meer collageenaanmaak, een helderdere teint en meer bescherming van je huidcellen omdat vitamine C een hele sterke antioxidant is. Binnen twee weken zie je het veschil!

Peel it

Nog meer effect behaal je met je producten als je huid goed toegankelijk is voor de werkstoffen uit die goede producten. Hiermee bedoel ik dat wanneer je huid een te dikke laag aan dode huidcellen heeft, de producten minder goed opgenomen kunnen worden. Peelen is dan het toverwoord. Met de 5× power peel doekjes kan dat heel gemakkelijk en bijna zonder extra moeite. Het zijn namelijk heel handige doekjes waar de peelingvloeistof al in zit. Je hoeft het doekje alleen maar over je gereinigde huid te halen en klaar! Je hoeft niets af te spoelen of in te laten trekken. Super makkelijk dus. Ook hiervoor kunnen we een kuur op maat voor je samenstellen, zodat we het meeste effect eruit kunnen halen!

Collageen

Collageen is een eiwit dat aangemaakt wordt door speciale cellen in je huid, de fibroblasten. Die cellen kunnen wij activeren en stimuleren, maar de bouwstof voor collageen, de eiwitten, die moet je eten. In een normaal gezond voedingspatroon krijg je genoeg binnen om basic gezond te blijven. Wil je je huid verjongen en/of verbeteren, dan heb je meer nodig. Een collageen supplement biedt dan precies de hoeveelheid die nodig is om jouw huid te verjongen. Elke dag een schepje collageenpoeder is voldoende om de huid steviger en voller te maken en is dus een fantastische level up voor jouw huid!