Zo verzorg je je huid

De huid, het is mijn grote passie. In mijn instituut krijg ik veel vrouwen die hun huid willen verbeteren en die de stap hebben genomen om er iets aan te doen. Ik vind het altijd ontzettend fijn om vrouwen te adviseren hoe ze het beste met hun huid om kunnen gaan. Iedere huid is anders en iedere persoon is anders. De een heeft er meer voor over dan de ander. In ieder geval moet je huidverzorging minimaal bestaan uit de volgende stappen:

  • reinigen
  • peeling
  • verzorging
  • bescherming

Ik merk dat niet iedereen even goed weet hoe een bepaald product gebruikt moet worden. Want ook al heb je de beste producten,

Zo verzorg je je huid
Zo verzorg je je huid

ze werken alleen indien je ze op de juiste manier toepast. Wij als huidcoach weten natuurlijk precies hoe alles werkt en daarom hebben wij een heel nieuw concept toegevoegd aan ons instituut: skincare to go. Je kunt namelijk aan onze skinbar plaatsnemen, een huidmeting ondergaan en aansluitend een persoonlijk huidadvies krijgen. Wat hier bijzonder aan is, is dat je alle producten die voor jouw huid geschikt zijn, direct kunt testen en op de juiste manier toe kunt passen. Zo leren wij je stap voor stap, op je eigen huid, hoe alles werkt en hoe je alles gebruikt. Zo haal je het optimale uit je huidverzorging!