Zo word je een Beauty Queen

Het is weer Koningsdag! Hoewel het weer niet helemaal mee zit, kun je er wel voor zorgen dat je zelf het stralende middelpunt bent. Start de dag met deze tips en je bent vandaag een echte Beauty Queen!

Dubbele reiniging

Start je dag met een dubbele reiniging van je huid. De eerste reiniging haalt alle restjes nachtcrème weg, de tweede reiniging pakt ook je huidconditie aan. Heb je maar een reinigingsproduct in huis? Ook deze kun je gewoon twee keer achter elkaar gebruiken voor een schonere huid!

Peel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: geef je huid regelmatig een peeling. Dit haalt de bovenste dode huidcellen weg zodat de weg vrij wordt gemaakt voor nieuwe, jonge huidcellen. Hierdoor ziet je huid er meteen een stuk stralender uit. Bovendien houd je er je celdeling actief mee (lees: voorkom huidveroudering) én werken je andere producten veel beter! Onze favoriete peelings zijn: Enzymatic Skin Peeling en de 5× Power Peel.

Detox

Direct na je peeling werkt de Cleansing Clay nog beter. Dit is een zuiverend en verzachtend detox masker op basis van natuurlijke klei. Klei heeft een absorberende werking op afvalstoffen. Dit merk je dan ook meteen na de Cleansing Clay: je huid is echt súper zacht en glad, Doordat je eerst de peeling hebt gedaan kan de klei nog beter zijn werk doen en is het effect direct zichtbaar. De klei is super makkelijk in gebruik, want hij hoeft maar vijf minuutjes in te trekken en je hebt al een huidverbeterend effect.

Masker

Nu je huid zo schoon is is het tijd voor een masker. Waarschijnlijk gebruik je al wel eens een masker en meestal zal je dit ’s avonds

zo word je een beauty queen
zo word je een beauty queen

doen, maar mijn advies is altijd om juist ’s ochtends tijd vrij te maken voor een masker. De reden hiervoor is, is dat je de rest van de dag kunt genieten van een stralende huid. Kies voor een hydraterende masker en je hebt de rest van deze Koningsdag een prachtige huid!