Zomer producten voor je huid

Er komen een aantal heerlijk zonnige zomerdagen aan! Heerlijk! Als het warm en zonnig is heeft je huid ook wat extra aandacht nodig van producten die goed hydrateren en herstellen. In deze blog dé producten die deze zomer (of tijdens een vakantie) niet mogen ontbreken!

  1. SunPerfection. Natuurlijk staat deze op 1! De beste zonbescherming van Nederland! Waarom? Omdat de filters die erin zitten schadelijke straling wegneemt en goede straling doorlaat. Want niet alles aan de zon is slecht. Zo kan er via je huid nog gewoon vitamine D aangemaakt worden. Bovendien zitten er ook allemaal fijne werkstoffen in zodat het tevens een zeer voedende dagcrème is. Verkrijgbaar in low, medium en high protection.
  2. Hydromask. Zó fijn na een zomerse dag! Dit is de beste aftersun die je huid zich maar wensen kan! Super hydraterend en herstellend. Super makkelijk in gebruik, want je brengt het ’s avonds aan i.p.v. een nachtcrème!
  3. Full Lips. Ook de huid van je lippen hebben bescherming nodig. Met de lippenbalsem Full Lips krijg je zachte en soepele lippen met een beschermingsfactor 15.
  4. Sun Film. Wil je je huid beschermen en zou je een licht kleurtje make-up op willen, maar liever geen foundation? Dan is de Sun Film wat voor jou! Met een factor 30 beschermt het je huid goed én het bevat een heel licht kleurtje zodat je huid er nét even mooier uitziet! Wie wil dat nou niet 😉
  5. Sparkling Spray. Op een hete dag is niets zo lekker als een verkoelende en hydraterende spray. De aloë vera zorgt voor een echte hydratatie  boost en kalmering. Let op: NIET sprayen terwijl je in de zon zit! De druppeltjes op je huid werken dan als lens waardoor je sneller kunt verbranden!
  6. Body Oil. Ook je lichaamshuid kan wel wat extra verzorging gebruiken tijdens warme dagen. Body Oil met argan en macadamia-olie verzorgen en herstellen je huid intensief. Bijkomend pluspunt: je huid gaat hier heel mooi van glanzen! Perfect ook als after sun voor je lichaam.
  7.  Touch of Silk. Gaat jouw huid glimmen met deze tropische temperaturen? Gebruik dan eens de Touch of Silk. Deze matteert je huid direct en langdurig. Ook bescherm je je huid meteen tegen vochtverlies!

Wij wensen je stralende dagen toe!