Zomerbehandelingen

Dat je huid in de zomer een andere aanpak nodig heeft, komt door de fellere zonkracht. Behandelingen die in de winter geen problemen geven, kunnen in de zomer zorgen voor huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan de vorming van pigmentvlekken na een peeling. Wil je je huid toch een boost geven in de zomer, dan zijn dít de perfecte behandelingen voor jou!

Office treatment

Gloednieuw en perfect voor in de zomer is de Office treatment van Julliette Armand. Deze behandeling op basis van een milde kruidenpeeling geeft een enorme boost aan je huid en pakt meteen rimpeltjes, onzuiverheden en een oneffen huid aan. Een echte alleskunner dus!

Bindweefselmassage

Kan altijd! Een echte allrounder. Niet alleen wat betreft de seizoenen, maar ook wat betreft de verschillende huidtypes waar het voor geschikt is.

Mandelic Acid peeling

De peeling op basis van amandelzuur is een van de weinige echte fruitzuurpeelings die je in de zomer mag ondergaan. Omdat dit een fruitzuur is met een groot molecuul blijft het zuur inde opperhuid en kan dus geen kwaad in de zomer. Enige voorwaarde is wel dat je een goede SPF gebruikt. Maar dat adviseren we je sowieso als je een mooie huid wilt behouden 😉

Deze peeling is fijn bij ontstekingen, een grove huidstructuur, onzuivere huid en wanneer je eens iets intensievers wil.

Liposage

De liposage is een bindweefselmassafge voor het lichaam. Voor benen, billen en buik om precies te zijn. Door intensieve bindweefselgrepen, zoals rollen, kneden en kloppen, wordt de huid flink wakker geschud en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd en dit scheelt nèt een paar centimeters! Je zit na een kuurtje (5 of 10 keer) letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel. En dat is wel zo fijn met de vakantie voor de deur.

Pre holiday treatment

Speciaal voor de vakantie hebben we deze pre holiday treatment samengesteld om je huid goed voor te bereiden op de zonnige vakantieperiode. de combinatie van een milde zomerpeeling, de soft light en een sterk hydraterend masker zorgen ervoor dat je met  een stralende glow op vakantie kunt (of gewoon in Nederland van je stralende huid kunt genieten!)

After holiday treatment

Natúúrlijk hebben we ook aan je huid ná de vakantie gedacht! Deze korte, maar intensieve behandeling herstelt je huid, die na de vakantie vaak kampt met een vochttekort. D.m.v.ultrageluid zorgen we voor een intensief vochtherstel tot in de diepere huidlagen.