Wilt u ook stralend de zomer in?

Het is heerlijk weer! Eindelijk zomer! Maar hoe verzorg je je huid nou het beste bij deze tropische temperaturen? In deze HUIDblog een overzicht van de Summer Must Haves: producten die deze zomer niet mogen ontbreken in jouw huidverzorgingsregime!

Bescherming

Heel belangrijk natuurlijk: de juiste bescherming. De zonkracht is in deze dagen 7, wat inhoud dat ze zon erg krachtig is en je snel

Zon en je huid
Zon en je huid

kunt verbranden. Heb je huidtype I of II; smeer je dan in met een hoge beschermingsfactor (high, 30) heb je huidtype II, III smeer je dan in met een medium beschermingsfactor (15) heb je huidtype IV of hoger, dan is een lage beschermingsfactor aan te raden (low, 10) Ben je buiten? (Ook boodschappen doen en fietsen vallen daar gewoon onder, licht is licht, of je nu op een strandstoel ligt of naar de Albert Heijn loopt!) Smeer je dan zéker iedere twee uur in om zonschade te voorkomen.

Vergeet je lippen niet!

Smeer je lippen ook in met een lippenbalsem met  zonnefactor! Er komen zeer veel gevallen voor van huidkanker op de lippen. Tijdens mijn opleiding dermatologie in het najaar van 2014 benadrukte de dermatoloog waarvan ik les had, vooral iedereen te adviseren de lippen ook in te smeren!!! Dit kan perfect met Full Lips met factor

Zon en je huid
Zon en je huid

15. Het helpt ook een uitbraak van koortsuitslag, indien je hier gevoelig voor bent, te voorkomen.

Hydrateren

Heel belangrijk bij hoge temperaturen: vocht, vocht en nog eens vocht!! Drink meer water om van binnenuit het vochtgehalte op peil te houden en smeer dagelijks met Hydromask, een super hydraterend masker dat het vochtgehalte van je huid intensief herstelt na een dagje zon. Je kunt Hydromask aanbrengen i.p.v. een nachtcrème, zodat je huid de hele nacht kan herstellen. Zo fijn voor je huid en dus echt onmisbaar deze

zon en je huid
zon en je huid

zomer!

Body

Wat voor je gezicht geldt, geldt natuurlijk ook voor  de huid van je lichaam! Na een dagje zon is niets heerlijker dan je huid in te smeren met een goed herstellend product. Voor je lichaam is Body Oil fantastisch, vanwege de sterk herstellende eigenschappen van o.a. arganolie. De Body Oil trekt snel in en plakt niet! Dit is de beste after sun voor je lichaam!

EHBH

Eerste Hulp Bij Huidproblemen: Touch of Silk. De helende siliconenolie werkt direct verlichtend wanneer je misschien toch iets te lang in het zonnetje hebt gezeten. Je huid kan hierdoor snel herstellen. Ook werkt het fantastisch wanneer je huid snel glimt. Touch of Silk is er nu ook in een handige pompflacon die zó in je (strand)tas past!

zon en je huid
zon en je huid

Deze Summer Must Haves zijn dus onmisbaar deze zomer! Help je huid een handje en verzorg haar goed! Je hebt er immers maar een!

Actie!

Om niet alleen je huid een handje te helpen, maar ook je portemonnee, ontvang je op alle Super Summer Must Haves in juli en augustus 10% korting!