Nu we in ons HuidCenter even geen behandelingen mogen geven, zitten we niet stil. Wij blijven doen wat we het liefste doen: jou helpen bij het krijgen en behouden van een gezonde, stralende huid. Dat kunnen we even niet doen met onze behandelingen, maar wij hebben heel veel leuke dingen bedacht waarop we jullie nog steeds optimaal kunnen begeleiden en adviseren. Je leest er alles over in deze blog.

Online huidadvies

Online huidadvies hadden we al langer, maar komt nu natuurlijk perfect uit! Je vult hier je huidklacht en overige vragen in en binnen 3 werkdagen ontvang je een persoonlijk e-book met jouw ideale huidverzorgingsroutine in je mailbox.

Het voordeel van het e-book is dat je precies kunt lezen wat je moet doen, hoe je het moet doen, hoeveel je moet gebruiken en wanneer je wat moet doen. Super handig dus, want je hebt ons huidadvies altijd bij de hand!

HuidConsult via whatsapp

Super makkelijk en ontzettend effectief: een HuidConsult via whatsapp. Omdat je met whatsapp natuurlijk kunt videobellen, kunnen wij heel gemakkelijk met je meekijken en je huid op afstand analyseren. Hier kunnen we je dan heel gemakkelijk adviseren wat je met je huid kunt doen. Dit is niet alleen voor nieuwe klanten. Ook bestaande klanten die willen dat we even meekijken kunnen een videocall inboeken!

Ons mobiele nummer is: 06-39549803. Sla dit nummer op in je telefoonboek, dan kun je ons altijd bereiken, mocht je huidadvies nodig hebben!

HuidCenter@home

Als jullie even niet naar ons toe kunnen voor een behandeling, dan haal je ‘ons’ toch gewoon in huis?!? Speciaal voor iedereen die een heerlijke behandeling moeten missen (en voor ieder ander die zin heeft in een thuisbehandeling!) hebben wij de HuidCenter@home treatment bedacht. Dit is een set met producten die we normaal gesproken alleen in de salon gebruiken, maar nu beschikbaar hebben gemaakt als thuisbehandeling!

De set bestaat uit:

  • honey tri-zyme peeling (professionele peeling die veilig is om thuis te gebruiken!)
  • cupping cups om zelf een bindweefselmassage te doen
  • een proefje sooting balm om te gebruiken met de cups
  • een collagel collageen gezichtsmasker (normaal alleen in de salon beschikbaar!)
  • een proefje miracle mask, omdat je nog peeling overhoudt en dan nóg een behandeling thuis kunt doen!

Deze set, waar je dus twee behandelingen mee kunt doen is nu beschikbaar voor maar 57,-

Bij deze set ontvang je via whatsapp een instructie filmpje, zodat je precies weet wat je moet doen!

We hebben hier ook een leuke actie bij: schaf jij de HuidCenter@home set aan en ga jij ermee aan de slag? Maak dan een leuke foto van jezelf tijdens je thuisbehandeling en tag ons erin: op facebook kun je je foto plaatsen onder de post over de HuidCenter@home set en op instagram gebruik je #huidcenter. De winnaar wint een uitgebreide HydroPeptide behandeling t.w.v. 129,- (uiteraard onderga je deze als we weer open gaan!)

Webshop

Als je ons HuidNieuws wekelijks leest, dan heb je het al voorbij zien komen: onze HydroPeptide webshop is up and running! Super leuk om te zien dat al veel van jullie er gebruik van maken om je favoriete producten online te bestellen!

Klik hier voor onze webshop

Private shopping

Wil je liever persoonlijk advies en je producten ophalen in ons HuidCenter? Ook dat kan gewoon! Onze winkel is nog steeds gewoon open. Uiteraard hanteren we de strikte regels die het RIVM heeft opgesteld voor winkels, maar hygiënisch werken is ons niet vreemd;-)

Je kunt op afspraak bij ons terecht, zodat jij de enige klant binnen bent én we hebben alle aandacht voor jou! Wij houden 1,5 meter afstand, zetten je tasje klaar, zodat jij die makkelijk kunt pakken en wij zorgen ervoor dat alles gedesinfecteerd is als je binnen bent.