Heb je een goede huidverzorgingsroutine? Super! Goed bezig! Wist je dat je met som hele kleine aanpassingen je routine nóg intensiever en effectiever kunt maken? Wij geven je wat tips!

Lotion als peeling

Waarschijnlijk gebruik je na het reinigen van je gezicht een lotion. Dit doe je op een watje en haal je over je gezicht heen. Maar wist je dat je van je lotion ook een heel effectieve behandeling kunt maken die een beetje wegheeft van een peeling?

Wanneer je het wattenschijfje met lotion over je gezicht hebt gehaald, behandel je de plekjes of zones die wat extra aandacht nodig hebben door te ‘boenen’. Heb je bijvoorbeeld rimpels op je voorhoofd, haal dan nog even een paar keer stevig het watje met lotion over de rimpels. Doordat je dit wat steviger doet, werkt het als een milde peeling en zul je meer resultaat krijgen. Dit kun je ook doen op pigmentvlekjes, puistjes of rode plekjes na een puistje, grove poriën etc.

Mixen

Het mixen van verschillende producten kan ervoor zorgen dat de werking sterker wordt. Hier wat voorbeelden van producten die perfect gemixt kunnen worden voor een intensiever resultaat:

  • Power serum en firma bright serum: nog meer collageeen aanmaak
  • frima bright en lumapro -c: nog beter effect tegen pigmentvlekken
  • face lift en moisture reset: voor een voller en meer comfortabel gevoel
  • vital eyes en eye authority: perfect tegen donkere kringen en lijntjes rond de ogen
  • vital eyes en collagel eye pads: nog sterker tegen rimpeltjes

Producten die na elkaar gebruikt kunnen worden

Heb je de polish & plump peeling in huis? Dan maak je er een nóg intensiever momentje van door na de peeling het Hydrostem serum aan te brengen en daarna een masker te gebruiken, bijvoorbeeld het miracle mask. Door het afsluitende effect van het masker zal het serum nog beter intrekken en dat merk je direct als je het masker verwijdert. Wedden dat je huid nog nooit zo glad en zacht was?!?

Wil je weten wat voor jou een goede mix & match is voor een intensiever resultaat? Wij adviseren je graag! Dat kan tegenwoordig zelfs via een whatssapp videochat! Je kunt hiervoor een afspraak inboeken in onze online agenda.

De producten kunt je ook eenvoudig bestellen in onze webshop. Deze vind je hier!